Com serien els polítics en la seva versió hipster?

Amit Shimoni és un jove dissenyador i il·lustrador israelià. Li agrada jugar i omplir les diferències que hi ha entre la realitat i la imaginació. Seguint aquesta línia, el seu projecte favorit és Hipstory, una sèrie de dibuixos que Amit trenca tot tipus de convencionalismes amb els polítics per treure la seva cara més hipster.

Dalai Lama
Mahatma Gandhi

L’objecti de Shimoni no és un altre que intentar crear un retrat nou i alterat de figures icòniques  del segle XX, col·locant-les en diferents temps i cultures. Trobem a un Donald Trump vestit amb una camisa hawaiana, a un Obama amb restes o a un Vladimir Putin amb el pit a l’aire i cobert de tattoos de gossets.

Che Guevara
Margaret Thatcher
Barack Obama
Ronald Reagan

Segons explica l’autor, Hipstory, no parla de política ni de líders, sinó de la nostra generació. És un jove il·lustrador que reflexiona sobre la generació que ens ha tocat viure.

Hillary Clinton
Abraham Lincoln
Lenin
John F. Kennedy
Angela Merkel
Vladimir Putin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *