Heidelberg Spain, a Graphispag amb els seus nous sistemes d’impressió digital.

Coincidint amb el llançament al mercat del nou sistema d’impressió digital Heidelberg Primefire 106, Heidelberg Spain estarà present a Graphispag 2017.

Durant les últimes setmanes, la companyia ha pogut assistir a la instal·lació i posada en marxa del nou sistema d’impressió Primefire 2016 als Estats Units. L’equip està pensat i dissenyat no sols com una opció digital per a packaging dintre de l’actual panorama offset, sinó com a part d’una nova forma de veure el mercat. Els clients de l’indústria com la cosmètica exigeixen canvis constants i marge per la creativitat; és un fet que l’aspecte influeix de forma decisiva en la decisió de comprar i la Primefire genera potencial per a poder cobrir aquestes necessitats. És un equip fiable, com no podia ser d’una altra manera quan es parla de la marca alemanya i pot integrar-se en el flux de treball existent.

Heidelberg Spain no presentarà aquest equip durant la Graphispag, però sí que serà present amb el nou punt de vista de la companyia, oferir eines perquè els seus clients puguin generar un valor afegit als seus productes impresos, flexibilitat, equips digitals amb una qualitat-preu molt equilibrada, un catàleg de consumibles de qualitat que cobreix totes les necessitats d’una empresa del nostre mercat, i una filosofia de servei totalment enfocada a la satisfacció del client.

Al estand de Graphispag, durant els dies 21, 22, 23 i 24 de Març, els visitants podran assistir al les diferents demostracions de la Versafire CV-5. Brillants invitacions, targetes i cartells al·lucinants, follets publicitaris, inclús en tirades curtes i encara així mantenint la rendibilitat; això i mes és el que pot aportar aquest equip d’impressió digital Versafire CV. Aquesta impressora, es posiciona al mercat com una alternativa molt versàtil i en constant evolució.

A la Graphispag treballaran en diferents suports i gramatges de la gamma de productes que ofereix Antalis i es podrà veure el resultat d’aplicacions de barnis, reserves, blanc opac i ara el nou tòner neó amb demostracions en directe. L’experiència dels seus clients també estaran presents, per un costat en les presentacions en l’espai “Foro del coneixement” on parlaran de CTPs i la tecnologia LE UV i, per una altra banda, la nova H. Gallery que recull l’experiència digital dels seus clients amb les diferents Versafire i des del punt de vista de perfils d’empresa diferents.

A l’estand, podreu trobar a més a més la seva gamma de consumibles, demostracions de la seva plataforma de venda e-shop Heidelbershop.es, noves promocions i la presencia dels seus tècnics que estaran disponibles per atendre suggeriments o respondre dubtes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *