Instax Square SQ10, la primera càmera Instax digital i instantània

Instant Square SQ10 ha arribat com a una gran novetat al mercat. La sèrie Instax de càmeres instantànies de Fujifilm és molt popular, però ara, a part del canvi de pel·lícula a un format quadrat, la companyia ha creat la primera càmera Instax digital que sortirà a la venda el pròxim mes.

Gràcies a la pantalla de 62 x 62mm i les funcions d’edició que presenta aquesta nova línia de càmeres, l’usuari pot visualitzar la foto i editar-la al moment. La càmera presenta un total de deu filtres diferents i la possibilitat  d’ajustar el brillo o afegir un efecte vinyeta. A més a més, la memòria interna de la càmera pot guardar fins a cinquanta fotografies, encara que també es pot guardar en una targeta de memòria microSD, o bé imprimir-les en el moment. També compta amb un historial d’impressions on es guarden les últimes 50 fotografies impreses, el que permet poder reimprimir-les quan es vulgui.

Instax Square SQ10 utilitza un sensor digital de 3,7 megapíxels compta amb una pantalla LCD de 3 polsades i amb una lent autofocus f/2.4 equivalent a 28.5mm. En l’interior, el SQ10 disposa d’un sistema recent cunyat amb un sensor CMOS i un processador d’imatges que, d’acord amb Fujifilm, produirà  millors fotos que qualsevol càmera anterior Instax, especialment en situacions de poca llum. Una altra novetat presentada és la mida de les fotos: les imatges estàndard de Instax són de 46 mm x 62 mm, però aquesta presenta una pel·lícula en forma quadrada de 86 mm x 72 mm.

El seu disseny i forma arrodonida i simètrica amb doble botó de dispar permet a l’usuari un maneig senzill i precís. La lent central, per altra banda, possibilita disparar fàcilment des de qualsevol angle per a una recreació precisa de la composició del dispar. Per últim, gràcies als botons de control a la part davantera, l’usuari pot realitzar l’edició, el processament i la impressió des de la mateixa càmera, el que facilita i simplifica el procés.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *