L’abans i el després dels típics anuncis d’estiu

El calor aclaparant es l’indici més clar que marca l’arribada de l’estiu, motiu pel qual s’aconsella refrescar-se i anar de vacances l’abans possible. Així interpreten els anuncis el període estival amb la fi d’adaptar el producte que publiquen amb l’estació del any mitjançant eslògans y valors que relacionen la marca amb el plaer. No obstant, els típics anuncis de l’estiu no han sigut sempre com els que veiem ara; aquests i les seves marques han tingut un passat i ara, al compara’ls amb les seves versions més actuals, es nota una evolució d’estils i estratègies, així como una transformació de la societat i dels seus consumidors.

Coca-cola.

Els anuncis de coca-cola es caracteritzen per evocar a la diversió i al plaer de les petites coses. Compartir una coca-cola amb els amics o la família es l’argument que unifica els diferents anuncis del any de la marca.

Cola-cao.

Refrescant es el concepte que exalça la marca per situar el Cola Cao com una beguda d’estiu per a nens. Evolucionant des de la figura de la mare que dona de berenar als seus fills fins a una representació visual de la textura del sabor del producte, els anuncis de Cola Cao han adaptat el seu producte al estiu.

Frigo

Frigo es una de les marques per excel·lència del estiu, al igual que els seus anuncis publicitaris. El passat dels seus anuncis es caracteritzen per el contrast entre el gris i els colors cridaners per a representar els efectes d’un gelat Frigo un dia d’estiu. Actualment, la particularitat dels anuncis publicitaris de Frigo es la adaptació d’aquests al públic al que es dirigeixen, variant des de anuncis que emprenen la il·lustració i animació fins alguns públics adults que exalça aspectes dels gelats, com la textura.

Bezoya

<<Hidrata tus prioridades, hidrata tu mente…>>. Així comença l’últim spot de la marca que aposta per exalçar un estil de vida saludable, tant a nivell físic com psicològic i social, relacionant la acció de ‘hidratar-se’ amb dedicar temps a cada un dels aspectes  tractats en l’anunci. No obstant, el passat de Bezoya conta amb anuncis que recorren a la figura de les dones i melodies per publicar els productes.

La Casera

Els anuncis  publicitaris de La Casera tracten de representar la imatge de proximitat de la marca, recorrent a la família com a protagonista dels últims anuncis. No obstant, l’humor i la quotidianitat caracteritzen los spots de La Casera per situar-se com una marca pròxima als consumidors.

Horchata Chufi

Els anuncis d’Horchata Chufi es desenvolupen al revoltant de l’idea del sabor que diferència aquesta orxata dels demés. No obstant, l’evolució dels spots de la marca s’observen en la diferencia en l’estil i forma dels elements del disseny gràfic que componen aquests.

Fanta.

Aquesta marca d’origen alemany es caracteritza per la seva intenció de situar-se en el mercat com una marca relacionada amb els joves. Per aquest motiu, els seus anuncis publicitaris son protagonitzats per joves que mostren la moda i gustos del moment, com l’últim spot en el que apareix un “influencer” Espanyol.

Iberia.

Els anuncis de la companyia han experimentat una gran evolució des de els anys 90 fins a l’actualitat. Els primers passos d’Iberia en el mon dels spots es centrava en mostrar aquesta forma de viatjar y exposar les avantatges tècniques de viatjar en avió. Actualment, els anuncis publicitaris de la companyia destaquen per, la vessant emocional que comença a explotar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *